Hoi ik ben Nancy Wolters. Zuiver&Zijn is een Praktijk voor balans, groei  en bewustworden. Doormiddel van diverse vormen van therapie o.a voetreflex, sensi therapie, luisterkindwerk gaan we op zoek naar een betere balans. Betere balans vooer het hele gezing

consult 1 op 1 

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF

Tijdens een behandeling meet en voel ik uit wat er nodig is. Daarbij pas ik verschillende therapie vormen toe, waaronder Sensitherapie.

Een behandeling is er op gericht op de mens in zijn totaliteit. Het gaat uit van een wisselwerking tussen lichaam en geest.Ziekten en klachten worden gezien als een signalen van onbalans. Elke klacht is een hulpvraag van je lichaam. Als de oorzaak van je klacht niet weggenomen wordt, dan ben je alleen het symptoom aan het bestrijden. Dat is net zoiets als de batterij uit je brandalarm halen zonder de brand te blussen.

De behandeling helpt om een herstelproces in gang te zetten zodat de balans kan terugkeren en er geen klachten meer hoeven te zijn. Het is een prachtige manier om weer contact te maken met jezelf. Je ontdekt de dieperliggende (emotionele) oorzaken van je klachten en gaat een proces van bewustwording en verwerking aan. De behandeling brengt de energiestroom op gang en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Om de balans weer optimaal te herstellen heeft je lichaam soms net iets meer hulp nodig en kan het zijn dat je een remedie of een dieet voorgeschreven krijgt.

Door dit alles ben je in staat de balans zelf te herstellen waardoor klachten verminderen en/of zelfs zullen verdwijnen. Je bent weer verbonden met jouw innerlijke kracht en durft er opnieuw op te vertrouwen.

De weg terug naar jezelf.