Wat is SensiTherapie?

 
SensiTherapie is een behandelwijze die naar de mens als totaal kijkt. Vanwege deze holistische kijk is het geschikt om zowel lichamelijke als geestelijke klachten te behandelen. SensiTherapie zorgt dat de balans weer terugkomt in lichaam en geest.
 

 

SensiTherapie  werkt met het lichaam waaronder de pijn is opgeslagen. Het lichaam geeft aan waar de blokkades zitten, zowel fysiek als emotioneel.

Dit meet ik uit met behulp van een biosensor en via een speciaal meetprotocol.

 

SensiTherapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat ervan uit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld negatieve gebeurtenissen, trauma’s uit het verleden maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema’s die soms generaties lang blijven spelen.

 

Wat niet in het lichaam thuishoort - eruit halen. Wat tekort is - aanvullen. Lichaam en geest in balans brengen. Zelfherstellend vermogen van het lichaam activeren.

Voor wie: Een ieder die lichamelijke of psychische klachten heeft en/of "gedragsproblemen". Steeds meer mensen/kinderen zijn hoogsensitief, hebben ADHD, Autisme en hebben te maken met klachten die hierdoor kunnen ontstaan. U kunt daarbij denken aan allergieen, eczeem, angsten, (over)gevoeligheden, slapeloosheid, onzekerheid en te weinig zelfvertrouwen, darm- maagklachtenen lichamelijke pijn, nek- rug schouder-klachten, stress, burn-out, klachten die zich blijven herhalen zonder aanwijsbare reden enz.

Sensi therapie is een holistische therapie die aansluit op de problematiek van deze tijd. De combinatie van diverse therapieën maken deze vorm van therapie zo effectief. Door de balans te herstellen op zowel fysiek als mentaal niveau, verminderen of verdwijnen klachten en zult u weer lekker in uw vel zitten.

Behandeling: Via het Sensi meet- en behandelprotocol, meet ik met behulp van de biotensor welke therapievorm voor jou op dit moment van toepassing is. Het is een mens- en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode!

Enkele onderdelen uit de therapie kunnen bijv. zijn: Voeding- en allergiemeting - Burn-out protocol - Harmonie herstellen tussen lichaam en geest - Diëten - Orthomoleculair - Bloesem- en edelsteenremedies - Drukpuntmassage - Holistic Pulsing - EFT (emotional freedom techniques), Voetreflex, 

Duur van de behandeling: Een behandeling duurt gemiddeld 1 a 2 uur per consult en is afhankelijk wat er zich tijdens de behandeling voordoet. Gemiddeld zijn er ongeveer 2 - 5 behandelingen nodig.

Sensi therapie ondergaat u geheel gekleed, alleen de schoenen en /of de sokken gaan uit.