de kracht van aanraking!

 

Voetreflexmassage is een effectieve natuurgeneeskundige therapie. De hele mens is terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Door de massage van de voeten oefen ik een gunstige invloed uit op de gehele mens.

Voetreflexmassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Ziekte en pijn zijn een hulp om aandacht te geven aan de ontwikkeling van ons mens-zijn, een bijdrage aan bewustwording, lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Tijdens een voetreflexmassage maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogen, dit maakt een behandeling uniek en erg persoonlijk. 

 

Tijdens de opleiding voetreflextherapeut heb ik me gespecialiseerd in voetreflex bij  baby's en kinderen. Dit in combinatie met sensitherapie (wat ontstaan is door nieuwetijdskinderen) en prikkelstorm coaching is het een waardevol en efficiëntie behandelmethode gericht op de kinderen van nu. 

 

Baby's en kinderen reageren over het algemeen zeer positief en snel op een voetreflexmassage. Dot heeft te maken met dat baby's en kinderen in hun leven nog maar weinig afvalstoffen hebben opgebouwd. Hierdoor komt een voetreflexmassage beter en sneller over. 

Sommige kinderen beschikken over een zeer fijngevoelig systeem. Zij reageren sterker op allerlei prikkels uit de omgeving. Hierdoor kunnen kinderen sneller uit balans raken. Dit kan leiden tot zowel lichamelijke als geestelijke klachten, zoals: angsten, boosheid, buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, faalangst, concentratieproblemen enz. Bij deze kinderen kan voetreflextherapie zeer waardevol zijn. 

 

Voetreflex kan heilzaam zijn voor iedereen jong en oud en kan bij elke klacht ingezet worden. 

 

 

Maak een afspraak

Ontspannings voetreflexmassage

                                             Heb je geen behoefte aan therapie, maar wil je een ontspannende massage ontvangen? 

Even helemaal niets, alleen maar Zijn

 

Op tijd ontspanning is zo belangrijk voor ons. Even helemaal weer tot rust komen. Ontspanning heeft zo veel positieve effecten voor je gehele lichaam en geest. Gun jij je zelf een moment zuiver voor jezelf?

 

 

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten maar in het hele lichaam. Je voeten staan in verbinding met alles in je lichaam. Door je voeten te masseren pak je dus je hele lichaam aan. Voetmassage laat je echt weer bij jezelf komen. Je komt even helemaal tot rust, een moment van Zuiver&Zijn

 

Vooraf aan de massage ontvangt je een heerlijk voetenbadje met zuivere olien puur afgestemd op jou. 

Maak een afspraak

Metamorfose Massage

 

 

Ieder mens beschikt over kwaliteiten en talenten. Bij veel mensen komen deze niet tot uiting doordat overtuigingen of gedachtepatronen dit belemmeren. Deze overtuigingen kunnen blokkades veroorzaken. 

 

Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door het reflexgebied van de wervelkolom te behandelen, kunnen deze blokkades worden herkend en losgelaten worden. Metamorfosemassage helpt om terug te keren naar je originele ‘blauwdruk’.

 

Een Metamorfosemassage heeft een diepgaand ontspannend effect. De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest. 

 

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen en zeer effectief bij spanningen, ADHD, concentratieproblemen, slaapproblemen, autisme, hormonale klachten, het verwerken van trauma's en rouwverwerking en in het eindstadium van ziektes. Ook als iemand geen klachten heeft, biedt de Metamorfosemassage een heerlijke ontspanning.

Maak een afspraak