WORKSHOP/CURSUSSEN

LEER, CREER, EN GENIET

 

 

Workshop  voetreflex massage bij kinderen

 

Workshop babyrefelex

 

 

 

Cursus voetreflex&  ontspanning

 

 

Kinderen van deze tijd worden steeds sensitiever geboren! Dat is toch prachtig! Maar soms kan het ook heel lastig zijn, voor zowel het kind als voor je als ouder. Door hun gevoeligheid (puurheid) staan ze meer open voor prikkels en raken ze sneller overprikkeld dan een minder sensitief persoon.

Te veel aan prikkels (overprikkeling) kan lijden tot allerlei vervelende klachten, denk hierbij aan woede uitbarstingen, bedplassen, eczeem, buikpijn, hoofdpijn, slecht (in) slapen, angsten, onrust, concentratie problemen enz.

Maar wat is overprikkeling nu eigenlijk? Wat zijn prikkels? Wat doet het met het lichaam? Hoe kan ik me kind helpen met ontprikkelen? Dit zijn allemaal thema’s die tijdens de workshop voetreflexmassge  bij kinderen aan het bod komen.

Tevens leer je tijdens de workshop een korte, zeer effectieve voetreflexmassage die je kind heerlijk zal vinden om te rust te komen van alledaagse prikkels. Met deze massage breng je snel weer rust en balans

Voetreflexmassage bij kinderen is een brede inspirerende workshop.

 

Na de workshop ga je naar huis met veel nieuwe kennis en  praktische tips die je gelijk thuis kan toepassen.

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Neem dan contact met me op en dan kijken we naar de verschillende mogelijkheden. 

 

Kosten deelname workshop: 65.-

 

Ook baby´s vinden voetreflex heerlijk en is het heel helpend bij heel veel kwaaltjes. Kwaaltjes zoals: moeilijke stoelgang, krampjes, doorkomende tandjes, oorpijn, verkoudheid en slaapproblemen. Ben je pas ouder geworden? Lijkt het je fijn om je kind te kunnen helpen/ondersteunen bij kwaaltjes?

Dan is de workshop babyvoetreflex iets voor je!

Je leert tijdens 3 lessen babyreflexologie technieken die jezelf kan toepassen bij je kind, waar en wanneer je maar wilt. De thema´s die behandeld worden tijdens de 3 lessen

lees meer

PS ook heel leuk om als kraamkado weg te geven, heel uniek en heel leervol kado!

Stress is een veel voorkomend probleem en kan veel negatieve effecten hebben op zowel ons fysieke als metale welzijn. Het is zelf aangetoond dat 80% van ziekte stress gerelateerd zijn. Ontspanning is daarom van groot belang voor heling en herstel. 

Het leren van ontspanningsmassage stelt je in staat om stress te verminderen. Door de juiste massage technieken toe te passen kun je spanningen en stress in het lijf verminderen. Waardoor er een betere balans ontstaat in lichaam en geest.

Massage doet meer dan alleen  maar ontspanning geven, het vergroot ook het lichaamsbewustzijn van de client. Men komt weer beter in contact met haar of zijn lijf. Uit het hoofd en in je lijf!

;ees meer Cursus voetreflex&ontspanning