workshop voetreflexmassage bij kinderen

 

Te veel aan prikkels (overprikkeling) kan lijden tot allerlei vervelende klachten, denk hierbij aan woede uitbarstingen, bedplassen, eczeem, buikpijn, hoofdpijn, slecht (in) slapen, angsten, onrust, concentratie problemen enz.

Maar wat is overprikkeling nu eigenlijk? Wat zijn prikkels? Wat doet het met het lichaam? Hoe kan ik me kind helpen met ontprikkelen? Dit zijn allemaal thema’s die tijdens de workshop kindervoetreflex massage aan het bod komen.

Tevens leer je als ouder tijdens de workshop een korte, zeer effectieve voetmassage en andere technieken die je kind heerlijk zal vinden om te rust te komen van alledaagse prikkels. Met deze massage breng je snel weer rust en balans

De workshop voetreflexmassasge bij kinderen is een brede inspirerende workshop.

 

Na de workshop ga je naar huis met veel nieuwe kennis en  praktische tips die je gelijk thuis kan toepassen.

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Neem rustig contact met me op en dan kijken we naar de verschillende mogelijkheden.

investering: 65,- 

 

binnenkort is deze workshop ook te volgen voor professionals die met kinderen werken! Wil jij meer weten over hoe je een overprikkeld kind kan helpen, maar ook waarom het ene kind sneller is overprikkeld dan het andere kind? Dan is deze workshop/training een aanvulling voor jou! Voor meer informatie neem gerust contact met me op.