workshop babyreflexologie

Je eigen baby verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? In een babyreflex workshop leer je hoe je dit en meer kunt doen met behulp van voetreflex.

Les aan huis of in de praktijk
Je bent samen met je baby van harte welkom in de praktijk in Harreveld om de babyreflex technieken te leren. Als je in de omgeving* van Harreveld/Lichtenvoorde woont, dan kan ik ook bij je thuis komen. Neem hiervoor even contact op.

Inhoud:

In de workshop Babyreflexologie leer je in 3 lessen van ongeveer één uur, drie leuke, praktische massages die je zelf kunt toepassen op  voeten van je baby.

Elke massage heeft een eigen thema:

  • Spijsvertering
  • Slaap & ontspanning
  • Welzijn & weerstand. De massages zijn speciaal ontwikkeld voor ouders.

Je leert technieken om klachten als obstipatie, krampjes en reflux te verlichten, om het immuunsysteem te stimuleren en slaap te verbeteren. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

Het geven van een voetreflexmassage kan al in enkele minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. De massage technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen. Je hebt geen ervaring met voetreflex of massage nodig om mee te kunnen doen.

Duur:

Lessen duren  ongeveer een uur. De lessen worden gegeven met een periode van 1 of 2 weken ertussen, zodat je tijd hebt om thuis te oefenen. Eventuele vragen of onduidelijkheden kunnen we dan in de volgende les bespreken. 

Kosten

 Privé of duo-les dus. Onderstaand tarief is inclusief naslagwerk voor thuis.

  • Privéles:  € 60- per les (totaal 2 lessen van 1uur € 120,-)
  • Groepsles € 35,- per persoon per les (totaal 3lessen  105,-)

 

PROFESSIONALS

Deze workshop is ook voor professionals. Ben jij werkzaam binnen de geboortezorg, werk je met baby's? Dan is de eendaagse cursus babyreflexmassage misschien een waardevolle aanvulling voor jou. Deze cursusdag start met een deel theorie, waarna we het grootste gedeelte van de dag vooral praktisch aan de slag gaan. Je leert technieken om klachten als obstipatie, krampjes en reflux te verlichten, om het immuunsysteem te stimuleren en slaap te verbeteren. Je krijgt allerlei tools mee die je kunt inzetten om een baby goed te laten ontspannen. 

Duur van de cursus 10.00 tot 15.00 

Kosten zijn 110,- 

 

Heb jij interesse in deze workshop stuur me dan een mail contact