workshop babyreflexologie

Help jouw eigen kindje op een eenvoudige manier ontspannen en bouw aan een liefdevolle band!

 

Je eigen baby op een gemakkelijke en snelle manier verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? Met ontspannende grepen het lichaam van je kindje helen en tot rust brengen?

In een babyreflex workshop leer je hoe je dit en meer kunt doen met behulp van voetreflex.

Les aan huis of in de praktijk
Je bent samen met je baby van harte welkom in de praktijk in Harreveld om de babyreflex technieken te leren. Als je in de omgeving van Harreveld/Lichtenvoorde woont, dan kan ik ook bij je thuis komen. Neem hiervoor even contact op.

 

In de workshop Babyreflexologie leer je hoe je kindjje kunt ontspannen en kalmeren in 3 lessen van ongeveer één uur,  je leert drie leuke, praktische massages die je zelf kunt toepassen op  voeten van je baby.

Opbouw van de workshop:

  • Spijsvertering
  • Slaap & ontspanning
  • Welzijn & weerstand. De massages zijn speciaal ontwikkeld voor ouders.

Je leert technieken om klachten als obstipatie, krampjes en reflux te verlichten, om het immuunsysteem te stimuleren en slaap te verbeteren. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

Het geven van een voetreflexmassage kan al in enkele minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. De massage technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen. Je hebt geen ervaring met voetreflex of massage nodig om mee te kunnen doen.

Duur:

De lessen duren ongeveer een uur De lessen worden gegeven met een periode van 1 of 2 weken ertussen, zodat je tijd hebt om thuis te oefenen. Eventuele vragen of onduidelijkheden kunnen we dan in de volgende les bespreken.

Kosten

 Privé of groeps les. Onderstaand tarief is inclusief naslagwerk voor thuis.

  • Privéles:  € 60- per les (totaal 2 lessen van 1uur € 120,-)
  • Groepsles € 35,- per persoon per les (totaal 3lessen  105,-)

 

Heb jij interesse in deze workshop stuur me dan een mail contact