Hoi ik ben Nancy Wolters. Zuiver&Zijn is een Praktijk voor balans, groei  en bewustworden. Doormiddel van diverse vormen van therapie o.a voetreflex, sensi therapie, luisterkindwerk gaan we op zoek naar een betere balans. Betere balans vooer het hele gezing

 Afstemming


Diep van binnen weet je zelf heel goed wat er aan de hand is, alleen kun je er soms zelf niet bij. 


Doormiddel van luisterkind afstemming help ik je om weer in contact te komen met je eigen antwoorden. Bij een luisterkind afstemming maak ik contact met het onderbewuste. Het onderbewuste weet haarfijn en zuiver te vertellen wat er nodig is, waar een blokkade is of welke richting we op zouden willen. Het is een effectieve manier om te achterhalen waar bepaald gedrag of blokkades vandaan komen. In een afstemming stem ik af op je onbewuste. Ik ben als ware een instrument, via mij kan de ander vertellen wat er nodig is. Dit alles vertaal ik schriftelijk of spreek ik voor je in, zodat jij dit in je eigen tijd rustig kan doorlezen of luisteren.


Voor wie?

Voor iedereen! Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind.

 Vanaf 10 jaar dient een kind toestemming te geven.


Luisterafstemming kan je aanvragen als een los consult, een luisterafstemming kan ook een onderdeel zijn van een behandelsessie.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail of vul het contactformulier in. Ik stuur je dan uitgebreidere informatie met wat ik precies van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken.

Geboorteverwerking


Emoties of gebeurtenissen rondom een zwangerschap en geboorte kunnen van invloed zijn op de verdere ontwikkeling van het kind. Je kunt denken aan:

  • de wijze van conceptie;
  • het verloop van de zwangerschap;
  • de wijze van geboorte;
  • de eerste dagen na de geboorte;
  • angsten en schuldgevoelens van de moeder.

Een Luisterkind- afstemming geboorteverwerking kan jou of je kind helpen. Het maakt huidige patronen zichtbaar en biedt inzicht en handvaten om zelf verder te kunnen.

Kinderen

Maak jij je zorgen om jouw kind? Zit hij of zij niet lekker in zijn vel? Eet of slaapt hij slecht? Zoek je hulp bij het opvoeden omdat je tegen bepaalde uitdagingen aanloopt? Als ouder wil je graag weten wat er in je kind omgaat, en waar bepaald gedrag vandaan komt. Elk kind is anders, en elk kind heeft weer iets anders nodig van zijn omgeving. Een Luisterkind-afstemming kan veel inzicht en duidelijkheid geven

Volwassenen

Loop je vast. Weet je even niet meer welke kant je uitwil, heb je al jaren last van hoofdpijn of slaap je slecht. Heb je vragen die je bezighouden en waar je geen antwoord op vinden. Een luisterkindafstemming kan je veel inzichten en duidelijkheid geven.

 
 
 
 
Afstemming aanvragenAlles is energie en energie is overalWil jij kennismaken met Luisterkind?


Vraag een mini Luisterkind-afstemming aan. Geheel gratis.

Een mini Luisterkind-afstemming is een kleine Luisterkind-Afstemming

op jou of je kind met daarin een hobbeltje en een handvat, waar je mee verder kunt.

Het zijn echt kadootjes om te geven en te ontvangen!

Geef in het contactformulier aan dat je een mini aanvraagt.