Hoi ik ben Nancy Wolters. Zuiver&Zijn is een Praktijk voor balans, groei  en bewustworden. Doormiddel van diverse vormen van therapie o.a voetreflex, sensi therapie, luisterkindwerk gaan we op zoek naar een betere balans. Betere balans vooer het hele gezing

Voetmassage voor kinderen


Kinderen van deze tijd worden steeds gevoeliger geboren! Dat is toch prachtig! Wat hebben deze kinderen ons te vertellen? In mijn ogen hebben deze kinderen een hele mooi boodschap voor ons als ouder: luister naar je eigen gevoel, kom dichter bij jezelf, wees jezelf en leef vanuit je eigen waarheid, je pure zelf. Dit is toch een prachtige boodschap!

Ik zie ook dat het een hele lastige taak is voor onze kinderen om deze boodschap over te brengen. In deze maatschappij met hun gevoeligheid. Het is hard werken voor ze.

Door deze gevoeligheid zie ik veel kinderen rondlopen die het moeilijk hebben. Dit uit zich in allerlei klachten. In mijn ogen is het belangrijk voor deze kinderen dat ze op tijd kunnen ontladen en kunnen ontspannen.

Daarom ben ik begonnen met het geven van workshop voet(reflex)massage voor ouders. Om ouders te leren hoe ze hun kind kunnen helpen te ontspannen en ontladen van prikkels. Want als prikkels te lang in een lichaam blijven zitten kan dit tot heel veel vervelende klachten leiden en dat is iets wat je niet wilt als ouder.

En.... nee, je zult echt niet alle klachten en ongemakken kunnen verhelpen/voorkomen met een voetmassage, maar het is wel een hele prettig hulpmiddel om als ouder toe te kunnen passen. Ook leer ik je wat over edelstenen en etherische olieen en ga ik dieper op in wat overprikkeling eigenlijk is. Het is een brede inspirerende workshop.

Na de workshop ga je naar huis met veel praktische tips die je gelijk thuis kan toepassen.


Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Neem rustig contact met me op en dan kijken we naar de verschillende mogelijkheden.
Workshop