Hoi ik ben Nancy Wolters. Zuiver&Zijn is een Praktijk voor balans, groei  en bewustworden. Doormiddel van diverse vormen van therapie o.a voetreflex, sensi therapie, luisterkindwerk gaan we op zoek naar een betere balans. Betere balans vooer het hele gezing


Intiutieve voetreflexmassage

Je voeten weerspiegelen je hele lichaam


Voetreflexmassage is een effectieve natuurgeneeskundige therapie. De hele mens is terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Door de massage van de voeten oefen ik een gunstige invloed uit op de gehele mens.

Voetreflexmassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Ziekte en pijn zijn een hulp om aandacht te geven aan de ontwikkeling van ons mens-zijn, een bijdrage aan bewustwording, lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Tijdens een voetreflexmassage maak ik gebruik van mijn intiutieve vermogen, dit maakt een behandeling uniek en erg persoonlijk. 


Met voetreflextherapie kan je veel klachten behandelen of verlichten om een behandeling nog effectiever te maken pas ik tijdens een voetreflex behandeling meerdere therapievormen toe.  

Ontspannende voetmassage

Even helemaal niets, alleen maar Zijn


Optijd ontspanning is zo belangrijk voor ons. Even helemaal weer tot rust komen. Ontspanning heeft zo veel positieve effecten voor je gehele lichaam en geest. Gun jij je zelf een moment zuiver voor jezelf?


 


Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten maar in het hele lichaam. Je voeten staan in verbinding met alles in je lichaam. Door je voeten te masseren pak je dus je hele lichaam aan. Voetmassage laat je echt weer bij jezelf komen. Je komt even helemaal tot rust, een moment van Zuiver&Zijn


Vooraf aan de massage ontvangt je een heerlijk voetenbadje met zuivere olien puur afgestemd op jou. 

Metamorfose Massage


Het begin van een nieuwe start


Een metamorfose massage is een fantastische massage. Een metamorfose massage is een hele zachte vorm van massage die heel diep kan doorwerken. Zo diep zelfs dat het help oude patronen los te laten. Een metamorfose massage zorgt tevens voor een hele diepe ontspanning. De massage wordt gegeven op de voeten, handen en op het hoofd. 


Deze massage is zeer geschikt voor zwangere vrouwen of mensen die staan voor een grote verandering in hun leven. Bijvoorbeeld bij een scheiding of nieuwe baan.